> Meidoorn kopen? Crateagus monogyna haag | Plant en Ko
Altijd handig, online bestellen

0,701,55

Dit product is met blote wortel. Deze plant kan vanaf half oktober tot half maart geplant worden.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Meidoornhaag kopen (Crateagus monogyna haag)

Ben je op zoek naar een wat wildere haag? Dan is de meidoorn ideaal voor het platteland. De stekels van een meidoorn maken de haag ondoordringbaar. Maar naast effectief is de meidoorn ook bijzonder mooi. In het voorjaar krijgt de haag namelijk licht geurende witte bloemen. Kies dus voor Plant en Ko wanneer je een Crateagus monogyna haag zoekt.

Beschrijving meidoornhaag / Crateagus monogyna haag

De ondoordringbare takken van een meidoorn (Crateagus monogyna) zijn perfect voor gebruik op het platteland. De zoete en witgekleurde plant groeit op vrijwel alle plekken en is de ideale broedplaats voor vogels. Roofdieren zullen zich namelijk niet snel wagen aan de doornen van de meidoornhaag.

De meidoorn bloeit in mei, en verkleurt geel in de herfst. ’s Winters vallen de bladeren van de meidoorn eraf en verschijnen er kleine bessen. De plant kan van halverwege oktober tot half maart geplant worden.  De goed vertakte planten van een meidoorn groeien snel en nemen veel water en voeding op uit de grond.

Topkwaliteit meidoorn van Plant en Ko, Zundert

Sta jij op het punt om een meidoornhaag te planten, maar weet je niet hoeveel planten je nodig hebt voor jouw tuin of land? Of misschien heb je meer informatie nodig over het planten, snoeien of bemesten van jouw meidoorn? Waar je ook hulp bij nodig hebt, Plant en Ko helpt je graag verder. Onze topkwaliteit meidoornhagen zijn eenvoudig te bestellen tegen een voordelig tarief.

Extra informatie

Size

40-60, 60-100, 100-125

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.