Altijd handig, online bestellen

0,552,95

Dit is een product met blote wortel. Afmetingen zijn in centimeters van het bovengrondse deel van de plant.

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Beschrijving

Groene beukhaag kopen (Fagus sylvatica haag)

Een groene beukhaag, ook wel Fagus sylvatica genoemd, is perfect voor liefhebbers van privacy. Voor een lange periode heeft de beukhaag een mooie, groene kleur en bijzondere uitstraling. In het najaar verkleuren de bladeren van de groene beuk naar bruin, maar de haag behoudt het hele jaar door zijn bladeren. De groene bladeren komen rond april weer opzetten.

Beschrijving groene beukhaag / Fagus sylvatica haag

Fagus sylvatica is multi-inzetbaar, maar wordt het vaakst gebruikt als haagbeplanting. Daarnaast is het ook mogelijk om de groene beukhaag te gebruiken voor blokbeplanting en vormsnoei. In de winter behoudt de groene beukhaag zijn bladeren en dient twee keer per jaar gesnoeid te worden.

Om ervoor te zorgen dat de groene beukhaag optimaal groeit moet de plant op een grond geplant worden waar water goed wordt doorgelaten. Het product met blote wortel moet geplant worden in de periode tussen oktober en april. Wil je optimaal resultaat behalen? Kies er dan voor om de grond te verbeteren met DCM Vivimus. Deze is ook te verkrijgen in de webwinkel van Plant en Ko.

Groene beuk kopen bij Plant en Ko

Op zoek naar een groene beuk? Dan bestel je de Fagus sylvatica snel en voordelig bij Plant en Ko, de speciaalzaak uit Achtmaal, Zundert. Je bestelt eenvoudig op onze webshop de planten die jij zoekt. Dit kan een groene beukhaag zijn, maar ook andere plantsoorten. Denk bijvoorbeeld ook aan bessenplanten of potplanten. Kortom, alles voor een mooie en gezonde buitenplaats.

Extra informatie

Size

40-60cm, 60-80cm, 80-100cm, 100-125cm, 125-150cm, 150-175cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.