Altijd handig, online bestellen

13,95

Categorieën: ,

Beschrijving

Vivimus Beukengrond bestellen

Het bestellen van bessenplanten of haagplanten is één, het succesvol laten groeien van de planten een ander. Gelukkig heb je hiervoor een handig hulpmiddel, namelijk DCM Viviumus. DCM Vivimus is een bodemverbeteraar speciaal ontwikkeld voor het planten van hagen, bomen, struiken en sierplanten. Een ideale groeiomgeving voor je planten, dat wil jij toch ook?

Waarom de bodem verbeteren?

Of het nu gaat om een bessenplant of beukenhaag, de bodem moet optimaal zijn voor een plant om te groeien. Daarom doe je er goed aan om de bodem optimaal aan te passen aan de wensen van de plant of struik. Wortels zullen sneller groeien waardoor planten sneller verankeren en dus langer meegaan.

In een goede bodem hoort humus te zitten, maar in de meeste bodems is hier een gebrek aan. Dit is waar DCM Vivimus bij komt kijken. Deze ideale humusbron is een handig verpakte oplossing voor alle moestuinen of stukken land.

DCM Vivimus bij Plant en Ko

Door effectief gebruik te maken van DCM Viviumus zal de grond humusrijk en luchtiger worden. De bodem droogt dus minder snel uit en het vocht blijft langer beschikbaar voor de wortels. Ook benieuwd wat DCM Vivimus voor jouw planten kan betekenen? Bestel bij jouw volgende bestelling een zak DCM Vivimus en ontdek de verschillen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.