Altijd handig, online bestellen

0,652,20

Dit is een product met blote wortel. Aangegeven afmetingen zijn bovengrondse deel van de plant.

Wissen
SKU: carpinus betulus Categorieën: , ,

Beschrijving

Beukenhaag kopen (Carpinus betulus haag)

Voor het kopen van de hoogste kwaliteit beukenhagen (Carpinus betulus) kies je voor Plant en Ko. Deze mooie, groene haag brengt kleur en leven in jouw tuin. De beukenhaag kenmerkt zich door een puntig, groen blad dat al snel balderen krijgt. Ideaal voor de ongeduldige tuinier.

Beschrijving haagbeuk / Carpinus betulus haag

Carpinus betulus (of haagbeuk) kun je gebruiken voor diverse doeleinden. De plantsoort wordt met name gebruik voor haagbeplanting, maar vormsnoei en blokbeplanting is ook mogelijk. De plant groeit tussen 30 en 60cm per jaar. Het is aan te raden om per meter 6 tot 8 planten te gebruiken. Maar dit hangt uiteraard af van jouw persoonlijke wensen.

Het voordeel van de haagbeuk is dat de plant geschikt is voor verschillende grondsoorten. Dit 3-jarige product is met blote wortel en dient in de periode van half oktober tot uiterlijk begin april geplant te worden. Voeg voor een optimaal resultaat onze haagplanten grond toe van DCM Vivimus, een krachtige bodemverbeteraar.

Beukenhaag kopen bij Plant en Ko in Zundert

Met Plant en Ko ben je zeker van kwaliteit. Onze boomkwekerij, gelegen in Achtmaal, Zundert, is de ideale plek om haagplanten te kopen vanuit Nederland en België. Met jarenlange ervaring en vakkennis op het gebied van hagen en planten, kun je met al je vraagstukken bij ons terecht. Plaats dus vandaag nog jouw bestelling of neem contact met ons op. 

Extra informatie

Size

60-80cm, 80-100cm, 100-125cm, 125-150cm, 150-175cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.